Har du lyst å jobbe sammen med oss?

Holm Byggservice as ble etablert i 2011. Vi er i dag fem medarbeidere som har hjerte for faget. Vårt fokus er å utøve godt håndverk på alle nivåer, hver dag. Firmaet har en sunn økonomi, og har en stadig økende oppdragsmengde.

Vi søker en selvstendig tømrer med fagbrev.

Den vi leter etter har minimum 3-5 års variert erfaring fra innvendig og utvendig tømring, kan lese tekniske tegninger, og kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig.
Vi vektlegger dine personlige egenskaper, og ønsker at du har høy arbeidsmoral, er pliktoppfyllende og har en positiv holdning.
Oppfyller du disse ønskene, og i tillegg er lojal og fleksibel, kan Holm Byggservice as tilby deg en jobb med gode lønns- og arbeidsbetingelser i et felleskap der vi vektlegger faglig utvikling. Vi er ikke redde for å dele vår kunnskap med hverandre, og du får jobbe med spennende og varierte prosjekter, tett sammen med byggmestere .
Høres dette spennende ut, så send snarest din søknad, med CV og referanser fra tidligere arbeidsforhold, til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Er det noe du lurer på, så ta gjerne kontakt med Marius Holm på telefon 930 88 388.

Ansvarsrett logo rgb liten sh Trondhjems-Byggmesterlaug Byggmesterforbundet logo positiv rgb liten sh Mestermerkekorrekt logo mars 10 liten