Marius Holm

Marius hadde læretiden hos Byåsen trevare og fikk svennebrev i tømrerfaget i 2002. Arbeidet der frem til 2011 da han startet Holm Byggservice AS.

Marius er i tillegg utdannet byggmester, og har spesialkompetanse innen energibygg og rehabilitering.  Han er godkjent energirådgiver hos Enova. Marius har et stort hjerte for faget og kan komme med gode råd når du skal bygge, rehabilitere eller restaurere din bolig.

Det er viktig for Marius at kunden skal ha trygghet for at prosjektet blir gjennomført som avtalt, og med topp kvalitet.

David Gjertsen

David Gjertsen er en mann med sans for detaljer og de gode tekniske løsningene. Han har utdanning både som byggmester og takstmann.
Hans allsidige kunnskap er av stor verdi både for Holm Byggservice og deg som kunde. På fritiden tar David seg gjerne en tur ut for å teste fiskelykken.

Bjørn Thomlevold

Bjørn Thomlevold er vår lærling. Bjørn er oppvokst på gård i Dokka og er en likandes kar som liker å stå på helt til jobben er gjort.
Han er engasjert i faget og liker å lære seg nye ting. I fritida er Bjørn er en ivrig friluftsmann og er en dyktig padler.

Morten Jakobsen

Morten har vært ansatt i Holm Byggservice siden 2017 og trives som tømrer. Morten er nøye med arbeidet sitt, jobber hardt og strekker seg langt for å levere et fagmessig godt resultat. Han liker å finne gode løsninger sammen med kunden og er en omgjengelig kar.

Håvard Øvereng

Håvard Øvereng er Holm Byggservice nyeste ansatt. Han er en aktiv kar som på fritiden sin driver med landeveissykling, ski/alpint, båtliv og turer i skog og mark. En likanes kar fra en gård i Overhalla. Håvard er ærekjær og svært opptatt av at kunden skal bli fornøyd og har mange års erfaring som håndverker.

Ansvarsrett logo rgb liten sh Trondhjems-Byggmesterlaug Byggmesterforbundet logo positiv rgb liten sh Mestermerkekorrekt logo mars 10 liten